Ιστορία

Η ΒΙΟΣΑΛ άρχισε να δραστηριοποιείται στο χώρο της τυποποιημένης σαλάτας το 1985, κάνοντας το τραπέζι καθημερινά σε χιλιάδες καταναλωτές. Με οδηγό την παράδοση, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη όπως τότε, όταν πρωτοξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση.

Η εταιρία έως και σήμερα διαγράφει μια μοναδική πορεία στο χώρο της συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση, την ποιότητα και την γεύση των προιόντων για τα οποία η ΒΙΟΣΑΛ είναι υπερήφανη.

 

Εγκαταστάσεις

Σε μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα 2.500 τ.μ., με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τηρώντας απολύτως τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας Διαχείρισης και Ασφάλειας Τροφίμων (Πιστοποίηση ISO 22000), παράγει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία διανέμει, με ιδιόκτητα αυτοκίνητα αλλά και μέσω αντιπροσώπων, σε σημεία πώλησης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η συνεχώς αυξανόμενη, με το πέρασμα των χρόνων, ζήτηση των προϊόντων δημιούργησε την ανάγκη μεταφοράς της βιοτεχνίας σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις με νέο εξοπλισμό προκειμένου να αντεπεξέλθει στις νέες συνθήκες του εγχώριου και διεθνούς ανταγωνισμού.

Το εργατικό δυναμικό της βιοτεχνίας είναι είκοσι ένα (21) άτομα και προέρχονται από την ευρύτερη περιοχη των Τρικάλων. Λειτουργώντας με συνέπεια, ομαδικό πνεύμα και οργάνωση, το προσωπικό της εταιρίας εργάζεται έχοντας ως βασικό στόχο την ποιότητα καθ’ όλη την παραγωγική διαδικασία.

 

Φιλοσοφία

Η επιτυχία της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια οφείλεται στα πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας, στο κύρος του ονόματος, στις σύγχρονες τεχνικές και στο άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής.

Λειτουργώντας με συνέπεια, ομαδικό πνεύμα και οργάνωση, το προσωπικό της εταιρίας εργάζεται έχοντας ως βασικό στόχο την ποιότητα καθ´ όλη την παραγωγική διαδικασία. Η ΒΙΟΣΑΛ ΕΠΕ δίνει υπόσχεση να συνεχίσει την εξέλιξή της με φρέσκες ιδέες , προσπαθώντας για το καλύτερο.

Στόχος είναι η δημιουργία προϊόντων απόλυτης ποιότητας και γευστικής υπεροχής, φροντίζοντας έτσι απόλυτα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

 

Ισολογισμοί