Υλικά  (μερίδα 2 ατόμων)

  • 1 φιλέτο κοτόπουλο
  • 1 συσκευασία 250 γρ. Τυροσαλάτα με ελιές ΒΙΟΣΑΛ
  • 4 μανιτάρια σε φέτες
  • 1 φλ. μπουκετάκια μπρόκολο
  • 0,5 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 6 κ.σ. λευκό κρασί
  • 0,5 κ.γ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. κάρυ
  • σκόρδο, αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σωτάρουμε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και τα μπαχαρικά. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να σιγοβράσει για 20 λεπτά.

Βράζουμε για 5 λεπτά το μπρόκολο, το στραγγίζουμε και το προσθέτουμε στο φαγητό. Ανακατεύουμε καλά τα 250γρ. Τυροσαλάτα με ελιές ΒΙΟΣΑΛ με τη μουστάρδα και 1 κ.σ. νερό από τα μπρόκολα, μέχρι να γίνει σχεδόν ρευστό και το ρίχνουμε πάνω από το κοτόπουλο. Προσθέτουμε το κάρυ και ανακατεύουμε.

Σβήνουμε το μάτι και αφήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά να δέσει. Το πιάτο μας είναι έτοιμο να σερβιριστεί!

Φιλέτο κοτόπουλο με τυροσαλάτα ΒΙΟΣΑΛ