Υλικά:
- 5-6 φύλλα μαρούλι σαλάτα
- 1 ντομάτα
- 2 αυγά βρασμένα
- αγγούρι σε φέτες
- τυρί κίτρινο Emental κομμένο σε κύβους
- κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης σε κομματάκια, φρέσκια ή από βαζάκι
- συσκευασία 200 γρ. Σικάγο ΒΙΟΣΑΛ
- ελάχιστο λάδι
- αλάτι
Εκτέλεση:
Σε μια σαλατιέρα κόβουμε το μαρούλι, την πιπεριά, το αγγούρι, την ντομάτα, τα τυριά και τους ρίχνουμε λίγο αλάτι και 1-2 κουταλιές λάδι και ανακατεύουμε.
Με το ειδικό εργαλείο που κόβει φέτες ή μισοφέγγαρα τα αυγά, κόβουμε τα αυγά και στολίζουμε την επιφάνεια στη σαλάτα μας.
Περιχύνουμε το Σικάγο ΒΙΟΣΑΛ από τη από τη συσκευασία 200 γρ.
Την ώρα που θα τη σερβίρουμε την ανακατεύουμε καλά για να πάει παντού το Σικάγο.
Σαλάτα Σεφ με Σικάγο ΒΙΟΣΑΛ