Υλικά:
- 1½ κιλό τριμμένες ντομάτες
- 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 πρέζα βασιλικός αποξηραμένος
- 1 πρέζα θυμάρι αποξηραμένο
- 1 πρέζα ρίγανη αποξηραμένη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 500 γρ. παπαρδέλες
- 200 γρ. Χτυπητή ΒΙΟΣΑΛ
- λίγος βασιλικός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας (ντομάτες, λάδι, σκόρδο και μυρωδικά) να βράσουν για 10΄. Προσθέτουμε τις παπαρδέλες, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 8΄.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη Χτυπητή ΒΙΟΣΑΛ.
Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με τον φρέσκο βασιλικό. Σερβίρουμε αμέσως.
Παπαρδέλες με Χτυπητή ΒΙΟΣΑΛ