Νόστιμη, δροσιστική και πολύ εύκολη σπιτική συνταγή για πατζαροσαλάτα.

Υλικά:

  • 600 γρ παντζάρια σε βάζο (έτοιμα κομμένα σε φέτες, είναι πιο γλυκά)
  • 250 γρ Σαλάτα Κηπουρού ΒΙΟΣΑΛ
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι
  • 2 κόκκινα μήλα (μετρίου μεγέθους) (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξυνόμηλα)
  • Αλάτι, Πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα 250 γρ σαλάτα κηπουρού ΒΙΟΣΑΛ, μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι. Αφαιρέστε την φλούδα από τα μήλα και ψιλοκόψτε σε κυβάκια. Προσθέστε στο μπολ το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα κυβάκια από τα μήλα. Ανακατέψτε.

Ψιλοκόψτε σε τετράγωνα ή κυβάκια (εξαρτάται το πάχος) τα παντζάρια και ανακατέψτε τα στο μπολ.  Ανακατεύετε ωσότου το μείγμα αποκτήσει μια ροζ απόχρωση!

Σκεπάστε το μπολ και τοποθετήστε το στο ψυγείο να κρυώσει. Σε δυο ώρες είναι έτοιμη η σαλάτα μας για το σερβίρισμα!

Πατζαροσαλάτα με σαλάτα Κηπουρού ΒΙΟΣΑΛ