Υλικά:

  • 1½ κιλό τριμμένες ντομάτες
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 πρέζα βασιλικός αποξηραμένος
  • 1 πρέζα θυμάρι αποξηραμένο
  • 1 πρέζα ρίγανη αποξηραμένη
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 500 γρ. παπαρδέλες
  • 200 γρ. Χτυπητή ΒΙΟΣΑΛ
  • λίγος βασιλικός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας (ντομάτες, λάδι, σκόρδο και μυρωδικά) να βράσουν για 10΄. Προσθέτουμε τις παπαρδέλες, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 8΄.

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη Χτυπητή ΒΙΟΣΑΛ.

Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με τον φρέσκο βασιλικό. Σερβίρουμε αμέσως.

Παπαρδέλες με Χτυπητή ΒΙΟΣΑΛ