Μια συνταγή γρήγορη για να εντυπωσιάσετε με τη σαλάτα σας!

Μερίδες 4

Yλικά:

  • 2 αυγά, βρασμένα σφιχτά
  • 100 γρ. μικρές γαρίδες βρασμένες, καθαρισμένες
  • 100 γρ. τόνο στραγγισμένο, ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. ρώσικη σαλάτα ΒΙΟΣΑΛ
  • 4-5 ελιές Καλαμών ψιλοκομμένες
  • Φύλλα μαρουλιού για το σερβίρισμα
  • Αλάτι, Πιπέρι

Εκτέλεση:

Προσθέτουμε τον κομματιασμένο τόνο, τις γαριδούλες (κρατάμε μερικές για το γαρνίρισμα), τα ασπράδια των αυγών τριμμένα στο χοντρό τρίφτη, αλάτι και πιπέρι.

Ανακατεύουμε με τα 100 γρ ρώσικη σαλάτα ΒΙΟΣΑΛ και δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο.

Σε μια απλωτή σαλατιέρα στρώνουμε μερικά τρυφερά φύλλα μαρουλιού. Αδειάζουμε στη μέση τη σαλάτα, της δίνουμε ένα σχήμα σαν λοφάκι και την καλύπτουμε με τα υπόλοιπα 100 γρ. ρώσικη σαλάτα ΒΙΟΣΑΛ.

Τρίβουμε στον ψιλό τρίφτη τους κρόκους των αβγών επάνω στη σαλάτα. Βάζουμε στο κέντρο τις ψιλοκομμένες ελιές και τις γαριδούλες που κρατήσαμε.

Έξυπνο Tip:

Κρατάμε στο ψυγείο για 30′-1 ώρα πριν σερβίρουμε.

Σαλάτα με γαρίδες, τόνο και Ρώσικη ΒΙΟΣΑΛ
Facebook
Twitter
Font Resize
Contrast